Przekaż 1% podatku dla Caritas Drohiczyn KRS 0000442509

16 stycznia 2021

Dekoracja świąteczna w Domu Miłosierdzia Caritas Diecezji Drohiczyńskiej

Okres Bożego Narodzenia zakończył się w niedzielę Chrztu Pańskiego, lecz w naszej kaplicy znajdującej się w Domu Miłosierdzia Bożego w Sokołowie Podlaskim, dekoracja Bożonarodzeniowa upamiętniająca ten szczególny i piękny czas pozostanie do 2 lutego.

Każdego dnia pracownicy Caritas spotykają się na wspólnej modlitwie, powierzając w niej naszych podopiecznych, współpracowników, wolontariuszy, darczyńców oraz osoby związane z diecezjalną Caritas. W tym szczególnym czasie pandemii nie zapominamy o seniorach i osobach samotnych. Poprzez tą modlitwę codzienną chcemy wyrazić wdzięczność wszystkim ludziom, którzy w ostatnim trudnym czasie epidemii wspierali nasze działania i trzymali kciuki za ich powodzenie. Aby przedłużyć czas Narodzenia Bożego w naszych sercach, prezentujemy kilka zdjęć z dekoracji kaplicy pw. Matki Bożej Różańcowej mieszczącej się w Domu Miłosierdzia im. Jana Pawła II w Sokołowie Podlaskim.

Łukasz Wasiluk

#centrumspotkanidialogusokolow #dommilosierdziasokolow #caritasdrohiczyn